You are here

Meld deg på konferansen "Festivals-tourism-local communities" i regi av NordiskBaltisk festivalplattform

Konferansen arrrangeres av Norske festivaler og søsterorganisasjoner i de Nordiske og Baltiske

Konferansen er den eneste, og dermed viktigste, møteplassen for festivalledere og -direktører, produsenter og kunstneriske ledere på tvers av kunstfelt. !

Arrangementet, i regi av NordicBaltic Festival Platform (NBFP) nå har åpnet registreringen for 2017-konferansen den 21-22.november 2017, et førsteklasses arrangementet med programposter i to byer (Helsingør / Helsingborg (Danmark / Sverige)). De to byene er bare en 20-minutters fergetur unna hverandre - over sundet (Øresund). Konferansen sikter på å samle festivalledere, produsenter og andre fagfolk på tvers av sektorenr for utveksling av ideer og best praksis, nettverksbygging, muligheter for samarbeid og se og oppleve fantastiske kunstneriske forestillinger og produksjoner sammen.

Konferansedeltakerne får muligheter til å:

Konferanseprogrammet er publisert HER

Deltakeravgift for konferansen:

  • 79 EURO (early bird - påmelding / registrering til og med 1. november 2017)
  • 139 EURO - pris for delegatpass fra og med 1. november og frem til arrangementsdato
  • 59 EURO - fra og med i dag og frem til arrangementsdato

Vi oppfordrer alle til å delta på den eneste fullskala kunst- og kulturfestivalskonferansen for og av profesjonelle arrangører i Norden og Baltikum. Garanti for inspirerende diskusjoner og meningsutveksling, samt mange nye kontakter og bekjentskap!

For påmelding og registrering  - klikk HER

For ytterligere informasjon, send oss en e-post (info@nordicbalticfestivals.org) og husk at du kan følge plattformens Facebookside for oppdateringer!

Vi håper å se deg snart

Hilsen

NBFPs arbeidsgruppe